IMG_1422

Mikrosockerkaka eller mugcake. På två minuter har du en färdig sockerkaka som blir ljuvligt god och mjuk. Perfekt när du blir sugen på en kaka och du vill äta det på en gång! Sockerkakan gör du enkelt i mikron på bara en till två minuter.

Tips! Så gör du mikrokladdkaka på 1 minut – klicka här!

TIPS! Följ mig gärna Lindas bakskola på  Instagram (klicka här, eller Facebook (klicka här) så får du alltid alla nya recept direkt i ditt flöde!

Mikrosockerkaka

1 tekopp (eller två kaffekoppar)

1 ägg
3 msk strösocker
½ tsk bakpulver
1 msk smör, smält
1 msk kakao
2 msk vetemjöl

GÖR SÅ HÄR

1. Vispa ihop ägg och strösocker i en tekopp. Tillsätt resten av ingredienserna och rör ihop allt till en smet.

2. Kör koppen i mikron i 1 ½–2 min (tiden kan variera lite beroende på mikrovågsugnens styrka). 

Tips! Så gör du mikrokladdkaka på 1 minut – klicka här!

Mikrosockerkaka1

  1. Jag gjorde den direkt och den tog slut direkt kan jag lova! Vilken toppenrecept, tack så mycket för receptet!

  2. Maria skriver:

    Den var fantastiskt god och lätt att baka! Kommer bakas många gånger!!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..