IMG_3201

 

Griljerad julskinka är klassiker på julbordet. Baka gärna knäckigt fröknäcke till julskinkan. Det är ljuvligt gott ihop! Klicka här för recept!

Griljering julskinka

1 ägg
4 msk senap
1 tsk strösocker (kan uteslutas)

1 dl ströbröd

GÖR SÅ HÄR

  1. Värm ugnen till 250 grader.  Skär bort fettsvålen men låt gärna ett tunt lager fett sitta kvar.
  2. Blanda ihop ägg, senap och strösocker. Lägg skinkan på en ugnsplåt. Bred ut senapsblandningen jämnt över skinkan.
  3. Sikta ströbrödet över senapsblandningen. Griljera skinkan mitt i ugnen i ca 10 min eller tills griljeringen fått lagom med färg.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..