Nyttig jordgubbssmoothie

Nyttig, frisk, fräsch och mättande jordgubbssmoothie. Går blixtsnabbt att göra!

jordgubbssmoothie1

Nyttig jordgubbssmoothie. Den går blixtsnabbt att fixa i ordning i en smoothie och den är god, mättande och fräsch. En bra frukost, mellis eller gott på kvällen när man är sugen på något sött.

Nyttig jordgubbssmoothie

Ca 2 portioner

250 g frysta (eller färska) jordgubbar
1 banan
2–3 dl mjölk

1. Tina jordgubbarna så de blir halvtinade (går även bra med helt tinade). Skär bananen i bitar (det är lättare att mixa om man skär den i bitar). Mät upp jordgubbarna och mjölken.

2. Lägg bananen och jordgubbarna i en mixer. Mixa frukten lite lätt. Tillsätt mjölken, lite i taget och mixa allt till en lagom krämig smoothie. Drick den smoothien direkt.

2. Lägg bananen och jordgubbarna i en mixer. Mixa frukten lite lätt. Tillsätt mjölken, lite i taget och mixa allt till en lagom krämig glass. Den är allra godast och krämigast när den är nygjord. Tänk på att den smälter snabbt! Täck glassen den med plastfolié om du fryser in den.

1. Lägg bananen och jordgubbarna i en mixer. Mixa frukten lite lätt. Tillsätt mjölken, lite i taget och mixa allt till en lagom krämig smoothie. Drick den direkt.

jordgubbssmoothie2
jordgubbssmoothie3