Bloggar Lindas Bakskola Lindas choklad Lindas godis Lindas jul Okategoriserade

Wienerchokladbräck

wienerchokladbräck3 wienerchokladbräck5

WIENERCHOKLADBRÄCK – GODARE ÄN GODAST Chokladbräck med mandelflarn – ljuvligt gott och mycket lätt att göra! Förvara chokladen i kylen för den kan mjuka lite i rumstemperatur om den ligger för länge.

Hemgjord Crispy road – ljuvligt gott! Klicka här för länk till receptet!
Hemgjord Crispy road – ljuvligt gott! Klicka här för länk till receptet!
Ljuvligt goda mintchokladrutor – klicka på bilden för recept!
Ljuvligt goda mintchokladrutor – klicka på bilden för recept!

TIPS! Följ mig gärna lindasbakskola på Instagram (klicka här)Facebook (klicka här) & Snapchat för mer inspiration & flera recept!

Kolla igenom alla recept i Lindas bakskola – klicka här!

Wienerchokladbräck

Ca 50 bitar

75 g rostade mandelspån
200 g mjölkchoklad
200 g mörk choklad

GÖR SÅ HÄR

1. Sätt ugnen på 150 grader. Lägg mandelspånen på en plåt. Rosta dem i ugnen i 6–8 min. Rör om ca 2 gånger under rostningen.

2. Smält chokladen i en skål över vattenbad.

3. Blanda ner mandelspånen i chokladen. Rör om.

4. Bred ut chokladsmeten tunt på ett bakplåtspapper. Låt den stelna i kylen. Bryt chokladen i bitar när den fortfarande är kall. Förvara chokladen i kylen eftersom den kan bli lite mjuk i rumstemperatur.

1. Sätt ugnen på 150 grader. Lägg mandelspånen på en plåt. Rosta dem i ugnen i 6–8 min. Rör om ca 2 gånger under rostningen.
1. Sätt ugnen på 150 grader. Lägg mandelspånen på en plåt. Rosta dem i ugnen i 6–8 min. Rör om ca 2 gånger under rostningen.
2. Smält chokladen i en skål över vattenbad.
2. Smält chokladen i en skål över vattenbad.
3. Blanda ner mandelspånen i chokladen. Rör om.
3. Blanda ner mandelspånen i chokladen. Rör om.
4. Bred ut chokladsmeten tunt på ett bakplåtspapper. Låt den stelna i kylen. Bryt chokladen i bitar när den fortfarande är kall. Förvara chokladen i kylen eftersom den kan bli lite mjuk i rumstemperatur.
4. Bred ut chokladsmeten tunt på ett bakplåtspapper. Låt den stelna i kylen. Bryt chokladen i bitar när den fortfarande är kall. Förvara chokladen i kylen eftersom den kan bli lite mjuk i rumstemperatur.

wienerchokladbräck2 wienerchokladbräck6 wienerchokladbräck4

Kommentarer inaktiverade.

Du kanske också gillar...

Fler recept...

Wienerpraliner

Lättgjorda, underbara chokladpraliner med mandelspån i.

0

Wienerchoklad

Drömgod chokladkonfekt! Originalet innehåller även nougat, men den här smarriga varianter innehåller istället 2 chokladsorter + mandelspån.

0

Mintchokladrutor

Lyxiga mintchokladrutor som är ljuvligt goda!

1

Mintkakor

Tunna, lyxiga mintkakor med ett chokladtäcke! Mmmmmmm

0

Pepparkaksmuffins

Juliga, supersaftiga, fluffiga pepparkaksmuffins.

0

Pepparkaksglass

En riktigt lyxig, lättgjord dessert i juletider. Görs utan glassmaskin!

0

After Eight-bars

Godare än gott! Lyxig chokladfudge med mintchokladplattor inuti.

0

After Eight-fudge

Magiskt god, lyxig chokldfudge med mintchokladplattor.

0

Glasstårta tresmak

Glasstårta med hemgjord, krämig glass i tre smaker. Mycket lättgjord!

0