Bloggar Lindas Bakskola Lindas tips & fakta Okategoriserade

Så räddar du en misslyckad sockerkaka

Skärmavbild 2016-05-23 kl. 11.00.57

Så räddar du en misslyckad sockerkaka

En misslyckad sockerkaka går nästan alltid att bjuda på trots allt. Säg att det är en kladdkaka om den är platt och kompakt. Servera den med vispgrädde, färska bär, sylt eller glass och pudra på florsocker. Eller portionera den i små formar med vispgrädde, sylt eller bär på toppen och säg att det är bakelser. Håll god min och låtsas som att det regnar 😉

Baka en saftig sockerkaka med rivet äpple & kanel – klicka här för recept!
Baka en saftig sockerkaka med rivet äpple & kanel – klicka här för recept!

Kommentarer inaktiverade.

Du kanske också gillar...

Havrebollar med vit choklad

Kalasgoda havrebollar med riven, vit choklad istället för kakao. Riktiga 10-poängare!

0

Påskpyssel! Så färgar du äggen randiga

Det är roligt att pyssla och färgade ägg hör påsken till. Du kan enkelt göra snygga ränder i färgen – klicka på rubriken för att se hur man gör!

0

Kesoplättar med hallon (utan mjöl)

Nyttiga, supergoda plättar gjorda på Keso och ägg, helt utan mjöl. Goda och mättande till frukost, lunch eller mellis.

0

Lindas drömgoda midsommartårtor

23 superläckra tårtor & desserter till midsommar från Lindas bakskola!

0

Glass – grundrecept / Vaniljglass

Ljuvligt gott basrecept på vaniljglass som kan smaksättas efter egen smak. (Receptet innehåller inte kondenserad mjölk).

0