Rabarberpaj

 

Rabarberpaj är bland det godaste som finns – och här får ni ett väl beprövat, klassiskt, underbart gott faoritrecept som alltid lyckas!

Tips!

Rabarberpaj

Fyllning
3–4 rabarberstänger beroende på storlek
3–4 msk strösocker
1 msk potatismjöl

Smuldeg
150 g smör, rumsvarmt
2 ½ dl vetemjöl
1 dl havregryn
1 dl strösocker
½ tsk flingsalt

GÖR SÅ HÄR

1. Sätt ugnen på 200 grader. Skala och skiva rabarbern. Lägg bitarna i en pajform. Blanda bitarna med strösocker och potatismjöl.

2. Deg: Nyp ihop smöret med resten av ingredienserna till en smulig deg. 

3. Smula degen över rabarbern. 

4. Grädda pajen mitt i ugnen i ca 30 min. Servera med vaniljsås eller glass.

Tips! Baka en otroligt god, knäckig rabarberpaj – klicka här för recept!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..