Bellini

Bellini är en klassisk bubblig drink som skapades i Venedig på 1940-talet. Den görs på färskpressad persikopuré, men man kan även använda persikopuré på burk och blanda den i Champagne, Prosecco eller mousserande vin. Originaldrinken från Italien innehåller Prosecco.
Snackstips! Servera drinken med nyttiga, knapriga, salta chips som bara tar 5 min att göra i mikron – klicka här för recept!
Snackstips! Servera drinken till brödpinnar med flingsalt – klicka här för recept!

1 glas

1/3 persikopuré (barnmatsburk eller färskpressad) i ett glas
2/3 Champagne, Prosecco eller mousserande vin

1.
Mixa/pressa sönder vit persika eller använd persikopuré barnmatsburk.

2. Fyll 1/3 av glaset med perikopuré och 2/3 med Champagne, Prosecco eller mousserande vin

Snackstips! Servera drinken med nyttiga, knapriga, salta chipsklicka här för recept!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida