Florsockerpraliner

Lättgjorda chokladpraliner som fullkomligt smälter i munnen.

Florsockerpraliner

30–40 st 

200 g mörk choklad
¾ dl vispgrädde
1 msk smör

GÖR SÅ HÄR
1. 
Ställ ut små pappers- eller aluminiumformar på en bricka.

2. Smält chokladen över vattenbad. Smält ner smöret och rör ihop.

3. Blanda ner vispgrädden och rör om till en slät chokladsmet.

4. Spritsa eller häll ner chokladen (med en kanna) i formarna. Låt chokladen stelna i kylen. Pudra över florsocker före servering.

1. Ställ ut små pappers- eller aluminiumformar på en bricka.

1. Ställ ut små pappers- eller aluminiumformar på en bricka.

2. Smält chokladen över vattenbad. Smält ner smöret och rör ihop.

2. Smält chokladen över vattenbad. Smält ner smöret och rör ihop.

3. Blanda ner vispgrädden och rör om till en slät chokladsmet.

3. Blanda ner vispgrädden och rör om till en slät chokladsmet.

4. Spritsa eller häll ner chokladen (med en kanna) i formarna. Låt chokladen stelna i kylen.Pudra över florsocker före servering.

4. Spritsa eller häll ner chokladen (med en kanna) i formarna. Låt chokladen stelna i kylen. Pudra över florsocker före servering.

snöpraliner4

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..