Bountykärleksmums

En obeskrivbar, galet god kaka! Den här måste ni alla baka – ren KÄRLEK!


Warning: DOMNode::appendChild(): Document Fragment is empty in /seagal/public/wp-content/themes/seagal-editorial/inc/akamai-content-image-srcset-parser.php on line 157

Warning: DOMNode::appendChild(): Document Fragment is empty in /seagal/public/wp-content/themes/seagal-editorial/inc/akamai-content-image-srcset-parser.php on line 157

Tips! Här har jag valt ut fina saker jag gillar! Klicka på bilderna för mer info.

bountykärleksmums7
bountykärleksmums8

BOUNTYKÄRLEKSMUMS = KÄRLEK Det här är det godaste jag bakat på länge! Saftiga, härliga chokladrutor täckta med samma fyllning som i Bounty-godis. Så galet gott! Jag älskar kärleksmums och jag älskar Bounty. Den här kakan rekommenderas starkt. MUMS, MUMS, MUMS!!!

Baka en fantastiskt god Silviakaka med glasyr & kokos. Klicka här för recept!

Kolla in alla mina enkla och goda steg-för-stegrecept på bloggen här!

TIPS! Följ mig gärna lindasbakskola på Instagram (klicka här)Facebook (klicka här) & Snapchat för mer inspiration & flera recept!

Suverän bakform som jag ofta använder! Klicka här för pris & beställning!

Tips – bra bakform! Den här formen (se bilden ovan) är en favorit som jag ofta använder till kladdkakor, bröd, pajer och mjuka kakor. Botten är löstagbar, formen är snygg och mycket användbar! Klicka här för pris och beställning! (248 kr, Royal Design).

Bountykärleksmums

Ca 12 bitar

3 ägg
2 ½ dl strösocker
½ dl kakao
3 dl vetemjöl
2 tsk bakpulver
125 g smör, smält
1 dl mjölk 

Bountysmet:
50 g smör, smält

3 dl riven kokos
2 dl florsocker
1 tsk vaniljsocker
½ dl mjölk 

GÖR SÅ HÄR

1. Sätt ugnen på 180 grader. Vispa ägg och strösocker pösigt i en bunke. Blanda kakao, vetemjöl och bakpulver och rör ner det i äggblandningen ihop med smör och mjölk. Vispa ihop allt till en slät smet.

2. Häll smeten i en form, ca 24 x 24 cm eller en rund form 24–26 cm i diameter, klädd med bakplåtspapper eller smord och bröad. En avlång form går också bra i ungefär samma storlek.

3. Grädda kakan längst ner i ugnen i ca 25 min. Låt den svalna i formen.

4. Bounty: Blanda ihop alla ingredienserna i en skål. Rör om ordentligt.

5. Bred ut smeten över kakan och ställ den i kylen en stund för att stelna. Skär den sedan i rutor.

1. Sätt ugnen på 180 grader. Vispa ägg och strösocker pösigt i en bunke. Blanda kakao, vetemjöl, bakpulver och salt och rör ner det i äggblandningen ihop med smör och mjölk. Vispa ihop allt till en slät smet.

1. Sätt ugnen på 180 grader. Vispa ägg och strösocker pösigt i en bunke. Blanda kakao, vetemjöl och bakpulver och rör ner det i äggblandningen ihop med smör och mjölk. Vispa ihop allt till en slät smet.

2. Häll smeten i en form, ca 24 x 24 cm eller en rund form 24–26 cm i diameter, klädd med bakplåtspapper eller smord och bröad. En avlång form går också bra i ungefär samma storlek.

2. Häll smeten i en form, ca 24 x 24 cm eller en rund form 24–26 cm i diameter, klädd med bakplåtspapper eller smord och bröad. En avlång form går också bra i ungefär samma storlek.

3. Grädda kakan längst ner i ugnen i ca 25 min. Låt den svalna i formen.

3. Grädda kakan längst ner i ugnen i ca 25 min. Låt den svalna i formen.

5. Bred ut smeten över kakan och ställ den i kylen en stund för att stelna. Skär den sedan i rutor.

5. Bred ut smeten över kakan och ställ den i kylen en stund för att stelna. Skär den sedan i rutor.

bountykärleksmums6
bountykärleksmums9

LOADING..