Kesobröd utan mjöl

Oerhört mjukt gott bröd fyllt med nyttiga frön, ägg och Keso. Innehåller inte en gnutta mjöl och går bra att frysa in!


Warning: DOMNode::appendChild(): Document Fragment is empty in /seagal/public/wp-content/themes/seagal-editorial/inc/akamai-content-image-srcset-parser.php on line 157

Warning: DOMNode::appendChild(): Document Fragment is empty in /seagal/public/wp-content/themes/seagal-editorial/inc/akamai-content-image-srcset-parser.php on line 157

kesobröd6
kesobröd11
kesobröd9

Oerhört mjukt gott bröd fyllt med nyttiga frön, ägg och Keso. Innehåller inte en gnutta mjöl och går bra att frysa in! Brödet är supergott och är lätt att göra. Perfekt för den som inte äter mjöl och vill vara hälsosam. Brödet är väldigt mättande och innehåller bara nyttigheter!

Nyttig frölimpa utan mjöl – klicka här för recept!
Gör nyttiga Kesoplättar – klicka här för recept!

TIPS! Följ mig gärna lindasbakskola på InstagramFacebook & Snapchat för mer inspiration & flera recept!

Kolla in alla mina enkla och goda steg-för-stegrecept på bloggen här!

Här finns fler nyttiga recept – både bröd, glass & smoothies!

Kesobröd utan mjöl

Ca 15 bitar

500 g Keso
4 ägg
2 tsk bakpulver
1 msk fiberhusk
¾ tsk salt
1 dl linfrön
1 dl sesamfrön
1 dl solroskärnor
1 dl pumpakärnor 

GÖR SÅ HÄR

1. Sätt ugnen på 225 grader. Vispa upp äggen lite fluffiga. Rör ner keson.

2. Blanda alla torra ingredienser och tillsätt dem i äggröran. Rör om ordentligt.

3. Bred ut smeten till en rektangel på en ugnsplåt med bakplåtspapper, ca 1 cm tunn.

4. Grädda brödet mitt i ugnen i 18–20 min. Låt det svalna på plåten. Skär brödet i rutor med en vass kniv eller klipp med en sax. Brödet går bra att frysa in.

1. Sätt ugnen på 225 grader. Vispa upp äggen lite fluffiga. Rör ner keson.

1. Sätt ugnen på 225 grader. Vispa upp äggen lite fluffiga. Rör ner keson.

2. Blanda alla torra ingredienser och tillsätt dem i äggröran. Rör om ordentligt.

2. Blanda alla torra ingredienser och tillsätt dem i äggröran. Rör om ordentligt.

3. Bred ut smeten till en rektangel på en ugnsplåt med bakplåtspapper, ca 1 cm tunn.

3. Bred ut smeten till en rektangel på en ugnsplåt med bakplåtspapper, ca 1 cm tunn.

4. Grädda brödet mitt i ugnen i 18–20 min. Låt det svalna på plåten. Skär brödet i rutor med en vass kniv eller klipp med en sax. Brödet går bra att frysa in.

4. Grädda brödet mitt i ugnen i 18–20 min. Låt det svalna på plåten. Skär brödet i rutor med en vass kniv eller klipp med en sax. Brödet går bra att frysa in.

kesobröd5

kesobröd7
kesobröd8
kesobröd10
kesobrödutvald

LOADING..